5. oktober, 2012|reviews|Geen reacties

article-image

Ziinga.com is een centveiling website waar je van alles op kunt vinden. De site heeft veel actieve leden maar ook een heel groot aanbod van producten. Registreren op de website van Ziinga is gratis.

Producten
De producten op Ziinga bestaan voornamelijk uit gadgets, zoals smartphones, televisies en consoles. Je kunt op de website makkelijk sorteren in alle producten doormiddel van de artikelcategorieën. De producten gaan soms wel de deur uit met maarliefst 95% korting, dit kun je terug zien op de winnaars pagina.

Interface
De interface van Ziinga is ontzettend overzichtelijk. Registreren gaat gemakkelijk en daarna kun je meteen beginnen met bieden. Helaas krijg je bij het registreren geen extra bonus biedingen zoals andere sites dat wel vaak hebben. Zodra je ingelogd bent verschijnt de top aanbieding van de dag bovenin je venster. Als je hier op wilt gaan bieden zul je eerst zogenaamde biedingen moeten kopen. De pakketten  beginnen bij 40 euro, de site doet vermoeden dat het bij 30 euro begint, maar dat is de bonus die je ontvangt bij een storting van 40 euro.

Als je eenmaal gaat bieden word altijd duidelijk het product getoond, met daarnaast de optie om er op te bieden met een timer. Je kunt ook gebruik maken van een biedingsagent als je bijvoorbeeld druk bezig bent maar wel graag mee wilt blijven bieden. Je kunt dan een minimum en maximumprijs instellen, en hoe vaak je wilt dat de biedingsagent voor je gaat bieden.

Betaalmogelijkheden & support
Je kunt op Ziinga.com betalen met Mastercard, Visa of Thawte. Mocht je vragen hebben is er een klantenservice die 24 uur, 7 dagen per week geopend is.

Bezoek Ziinga.com!

reacties

Nog geen reacties

Naam:
E-mail:
Website:
Bericht:
 Verzenden