9. oktober, 2012|reviews|3 reacties

article-image

Koopjesplaza.com is een centveiling website waar je de mogelijkheid hebt om mee te bieden op gadgets, vakanties, kortingsbonnen en nog veel meer. Registreren op de website van Koopjesplaza is gratis en je ontvangt ook nog eens 3 bids. De website maakt gebruik van een systeem waarin je bids kunt kopen. Deze kun je vervolgens gebruiken om te bieden op allerlei producten. Ook is het mogelijk om met je facebook account in te loggen.

Producten
Op de website vinden we veel uiteenlopende producten. De nieuwste iPhone 5, een Ryan Air cadeau bon, een televisie van Samsung, werkelijk alles is te vinden op deze website. Producten op Koopjesplaza gaan soms de deur uit met maarliefst 95% korting t.o.v. de winkelprijs. Het grote aanbod van Koopjesplaza maakt dat er voor iedereen wel wat wils bij zit. De website onderscheidt zich met name op het gebied van gadgets en technologische producten, zoals telefoons, consoles, camera’s en laptops. Bieden op deze producten kan al vanaf € 0,50, maar je bepaald altijd zelf wanneer je stopt met bieden. Vaak zijn er ook nog veilingen van bidpacks, waarmee je voor een fractie van de prijs een bidpack in de wacht kunt slepen.

Interface
Koopjesplaza.com ziet er overzichtelijk uit. Op de voorpagina word meteen duidelijk welke producten er geveild worden, en hoeveel tijd er nog resterend is om mee te bieden. Bij de gewonnen veilingen is duidelijk te zien welke producten als laatst zijn gewonnen door welke gebruiker en voor welke prijs. De nieuwprijs van een product kun je ook terugvinden op de website.

Bieden is erg gemakkelijk. Wanneer je bent ingelogd kun je op de “Bied nu” knop drukken en gelijk een bod uitbrengen op een product. Hoe meer je biedt, hoe hoger je level word. Bij het bereiken van een hoger level ontvang je automatisch bonus bids. Maar je kunt er ook voor kiezen je bids zelf op te waarderen.

Betaalmogelijkheden
Betalen op Koopjesplaza kan veilig via PayPal, iDEAL of Bancontact van Mr Cash.

Bezoek Koopjesplaza.com

reacties
  1. Maarten|13:32, 9. oktober, 2012 Beantwoorden

    Ze hebben bijna alles!

  2. esther98|13:29, 14. oktober, 2012 Beantwoorden

    Duidelijke site, ik ga er zeker vaker gebruik van maken

  3. Vander Wal|13:28, 23. oktober, 2012 Beantwoorden

    Prima website! Laatst een nieuwe iPhone voor een prikkie gewonnen

Naam:
E-mail:
Website:
Bericht:
 Verzenden